Erkek Tavlama Teknikleri


Erkek tavlama teknikleri hakkında yazmamızın amacı “bir erkeği nasıl elde ederim” diye düşünen bayanlara yardımcı olmaktır. Elbette, günümüz dünyasında artık kızlar da istedikleri erkeği seçebiliyorlar. Hele de hayat arkadaşı olmasını istediğiniz bir erkeği tavlamak istemek oldukça doğal.


Erkek tavlama yöntemleri olarak sıralanabilecek on kural diye bir şey yok aslında. Her erkeğin beğenisi ve tarzı çerçevesinde yöntemler geliştirmek gerek. Ancak, erkekler bakımından bir kızı arzulanabilir ve hatta evlenilebilir kılan temel bazı teknikler var elbette. Bunları kısaca sıralayalım:


Her erkek farklıdır ama çoğu aynı şeyi ister. Sizi hemen yatağa götürmek hemen hemen erkeğin doğası gereği bir an önce gerçekleştirmek istediği bir amaçtır. Bir çok erkek sizinle uzun ve ciddi bir ilişki düşünmese bile sizinle ilişkiye girmek ister. Yaklaşmak istediğiniz erkeğin bu doğasının farkında olmalısınız ve bundan korkmamalısınız. Aslında, samimi söylemek gerekirse, bir erkeğin sizi ciddi olarak istediğini anlamanın temel yöndemi bir iki görüşmeden sonra yatağa gitmek ve sonraki günlerdeki size aynı sevgi ve duygusallıkta yaklaşıp yaklaşmadığınızı ölçmektir. Tabi, bunu da çoğu kız yapmak istemez.


Erkeği biraz tanıyın. Nasıl bir ilişki istediğini ve bunun size uyup uymadığını anlamaya çalışın. Erkeğe ne istediğini sorduğunuzda “biraz tanışalım, yakınlaşalım ve zamanla bir birimizi tanırız, güzel zaman geçiririz sonra bakarız” derse, genelde bu erkek sizinle sadece yatmak istiyordur mesela.


Bakımlı olun, güzel günün modasına uygun giyinin. Kadınlığınızı fiziksel olarak vurgulayıcı tarzda giyinin. Mesela, her ne kadar sizin için rahatta olsa, mükemmel bir fiziğe sahip değilseniz, pantolon yerine eteği tercih edin. Etek, bir kadınlık pantolon da bir erkeklik belirtisi olarak algılanagelmiştir.


Çok gevezelik yapmayın. Erkeklerin çoğu çok konuşan kızdan hoşlanmaz, sizinle konuşuyor veya dinliyor görünse de...


Sakın “benim çoğu arkadaşım erkek” diyerek puan topladığınızı sanmayın. Çoğu erkek bunu duyduğunda sizin sıradan bir kız olduğunuzu düşünür veya kendisinin de sadece etrafınızda dönen arkadaş erkeklerden biri sınıfına sokulduğunu düşünür ve arzusu azalır.


Ev hanımı olmasanız da, ev hanımının bazı özelliklerinin kendinizde olduğunu ifade edici şeyler söyleyin. Mesela, iyi yemek yaptığınız, dikiş yapabildiğiniz, çocukları çok sevdiğiniz falan. Modern bir dünyada olsa, aslında hala erkekler eski çağlarda olduğu gibi kadınların farklı rolleri olduğunu düşünür.


Ona hakim ve güçlü bir erkek olduğunu hissettirin. Erkeğin doğasında, hele de arzu edilen bir erkeğin doğasında, güçlü olmak ve üstün olmak duygusu vardır. Ona bunu hissettirici, “vücut geliştirmeyemi gittin”, “etrafındakileri rahatlıkla kontrol edebiliyorsun” gibi sözler söylemek faydalı olabilir.


Erkek tavlama teknikleri her erkeğe göre değişse de, bu saydıklarımız aşağı yukarı kabul gören gerçeklerdir. En önemlisi de, açık ve dürüst olmak ve istediğiniz erkeğe en başta ne beklediğinizi ima etmektir. Ancak, tabi kalkıp ben seninle evlilik için tanışmak istiyorum demeyin, bunun yerine anlamlı bir ilişki aradığınızı söyleyin.